De flesta kvinnor har någon gång upplevt obehag i underlivet, då det kan svida, klia, bränna, eller vara allmänt irriterat.  Så många som ungefär varannan kvinna i åldern 30-60 år har problem med torra slemhinnor i underlivet och det kan leda till samlagssmärtor, sveda, ömhet och irritation. Många känner igen symtomen och kan behöva snabb lindring mot klådan, svedan och obehaget.

Rosonia är ett mjukt skum för lokal behandling av just obehag i underlivets yttre delar. Skummet lindrar snabbt irritationer såsom klåda, sveda samt brännande känsla, och bildar en barriär som skyddar vävnaden och förebygger infektion samt skapar bästa förutsättningar för självläkning av slemhinnan i underlivet.

Rosonia är godkänd för behandling av obehag i underlivet, som tilläggsbehandling vid vulvovaginit (infektioner orsakade av bakterier, svamp och virus) samt för att förebygga milda infektioner. Rosonia innehåller ett unikt system (TIAB) som bildar en antimikrobiell barriär i underlivet. Barriären skyddar vävnaden och det drabbade området mot mikrobiella angrepp, förebygger återfall, förhindrar spridning av infektion samt skapar bästa förutsättningar för självläkning av slemhinnan i underlivet. Skummet innehåller även hyaluronsyra och Rödmalva (Malva sylvestris) som återfuktar, svalkar och mjukgör.  Det är en hormonfri och veganvänlig produkt som även kan användas under graviditet och amning.

Rosonia har fått många fina omdömen av kvinnor som använder den. Nedan är ett axplock av

dessa.

”Underbar produkt som ger resultat direkt. Bästa jag provat. Äntligen finns det något som fungerar”.

”Nu använder jag bara era produkter Rosonia skum, Rosonia vagitorer och Smaronia applicator helt fantastiska! Jag har fått ett nytt liv och blivit ung på nytt i underlivet!” Margareta från Luleå

Inte bara Margareta vittnar om Rosonias effektivitet utan även Apotek Hjärtats kunder har lämnat full pott i sina recensioner om Rosonia, vilket är fantastiskt.